Aurora Krea

Creativitat aplicada & Angewändte Kreativität

Patatatatata


REPTE 21: Usar una eina nova: la gúbia. 

A l’Abacus vaig trobar aquestes eines de dalt, que crec que en realitat serveixen per a donar forma a la fusta, però jo de fet tenia la patata al cap. Potser vosaltres ja sabíeu com es diu, per a mi l’etiqueta va ser la primera notícia: G-Ú-B-I-A.

La idea per a estrenar-la ha estat una samarreta simple per a bebè. Avui mateix que tinc temps m’he posat mans a l’obra: amb una tela taronja supergustosa que tenia guardada, perquè no decorar-la amb una H posada de manera més o menys caòtica? No estic convençuda de com quedarà, però tampoc m’importa gaire perquè al final és una excusa per a usar el trasto….

Llavors per a fer una H diferent he fet servir la gúbia. I he de dir que va molt bé! (sobretot en comparació, que abans feia servir un ganivet esmolat qualsevol que trobés a la cuina). És fàcil d’usar, em sento superprofessional i el segell d’H no ha quedat malament. Això sí, recordeu-me que no ho guardi la gúbia de qualsevol manera, que ara he mirat i les punxes ja estan una mica rovellades :-S

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on June 8, 2013 by in bebè/Baby, roba/Kleidung.
%d bloggers like this: