Aurora Krea

Creativitat aplicada & Angewändte Kreativität

Tapant forats amb washi tape / Löchen zudecken mit Washi Tape

REPTE 16: El meu invent de posar una safata en el canviador va acabar malament, però això és una altra història. El que us volia explicar: van quedar uns forats a la fusta, molt poc estètics. I com els puc tapar? Amb massilla similar a la fusta, per exemple? 


HERAUSFORDERUNG 16: Meine Erfindun ein Brett in am Wickeltisch  zu befästigen hat nicht geklappt….aber das ist eine andere Geschichte. Als Erinnerung daran, lagen drei Löcher, und keines von ihnen war schön. Wie könnte ich sie zudecken? 

Pensant en solucions de com tapar-los  se’m va posar davant el washi tape que em va portar la Josefin des de Japó. El washi tape, per qui no vulgui seguir el link, és cinta adhesiva decorada, i que ara està bastant de moda per a decorar targetes de paper, albums, etc (és a dir, ve del meravellós món de l’Scrapbooking).

Un cop posat, i per acabar el tunejat, per a què semblés fet de veres el vaig enganxar també a la part de baix de canviador. Aquí sota teniu la fotos, i he de dir que a part de tapar els forats, queda prou bé!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on February 25, 2013 by in home improvements.
%d bloggers like this: