Aurora Krea

Creativitat aplicada & Angewändte Kreativität

Funda de llibre / Buchumschlag

REPTE 1: L’Anna volia protegir el carnet de salut de la seva filla Elisa, perquè la portada és de cartulina molt dèbil i és un document important a conservar. 

Vam pensar en fer una funda de tela forta, i aquest és el primer projecte que presento. 

El disseny és prou simple: un rectangle de 20x28cm que per cada costat és d’una tela diferent, i amb solapes a la part interior per a ajustar la cartilla. Aquí la gràcia era escollir bé les teles i la tanca per a que quedés bonic, i personalitzar-ho d’alguna manera.

Aquí poso fotos de 4 versions fetes del mateix disseny (per a diferentes persones). En les fundes blaves, la part interior és de puntets negres i les solapes són de feltre o de pana, de diferents color. En la versió de flors (per cert és una tela de l’Ikea), la part interior és groga amb punts blans i les solapes liles de pana, amb un brodat verd amb el nom del nen en qüestió.

És un projecte de costura fàcil i molt ràpid si es té màquina de cosir. L’únic intríngulis és anar amb cura per a posar la tela de la tanca en el lloc i la posició que volem.
Combinant teles i personalitzacions podem aconseguir versions molt diferents que diguin més de nosaltres.  I que flipi el pediatra!

HERAUSFORDERUNG 1: Anna wolte das Baby-Gesundheitsbuch (“Mutter-Kind-Pass”) ihrer Tocher Elisa schützen, weil es nur einen dünnen Einband hat aber lang halten sollte.


Wir haben uns für einen Buchumschlag aus festem Stoff entchieden. 

Das Design ist einfach:  nur in Rechteck von 20x28cm, dass auf 5 Elemente besteht: der äußere Stoffteil, der innere Stoffteil, die Aufschläge, die Verschlussschlaufe und der Knof. Darüber hinaus kann man ein persönliches Detail wie z.B der Name oder ein Titel hinzufügen, aufgedrückt oder genäht.

Ich zeige euch 4 Versionen. Man näht den Umchlag auf links und sollte auf die richtige Position der Schlaufe achten.

Durch das Kombinieren von Stoffen und persönlichen Details kann man verschiedene Versionen kreieren. Und der Kinderarzt wird sich an dich erinnern!

One comment on “Funda de llibre / Buchumschlag

  1. Pingback: Millora a un disseny anterior, no sigui cas que perdem la targeta |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on September 1, 2012 by in bebè/Baby, bolsos/Taschen.

Navigation

%d bloggers like this: